MFK Ružomberok - FK Senica

young.jpgI den 19: e omgången Fortunaligy välkomnar MFK Ruzomberok FK Senica. Matchen blir den sista för båda lagen i den aktuella höst.

Ruza förra helgen reste till Michaloviec. Det fanns dock inkompetent terräng, så matchen mellan 18 runda Zemplínom och MFK hade översatts till burken. Liptáci och är fortfarande på bordet 23 poäng, ett spel i handen och ligger på sjätte ligatvärstycket klungan. På den femte Myjavou förloras från nedanför CEBR två punkter. "Vi måste acceptera det. Detta hände var, det var inte så. Vissa saker kan påverkas, vissa inte. Naturligtvis på terrängen, kan du inte spela, så hitta alternativ sikt. I detta ögonblick, men ännu viktigare att vi har fokuserat på lördag äntligen mäster spelet "beskrivs av statliga tränare Norbert Liptákov Hrnčár.

Helheten av Záhorie hittills vunnit 14 poäng och är den näst sista, därför elfte. På tionde Golden Moravec förlorar en poäng och bara en poäng som skiljer honom från tolfte och Presov. Under tiden enda tidigare tohtosezónnom ömsesidig match Ružomberčania bundet i Senica 1: 1 Záhoráci full poäng vinst väntar sedan mitten av augusti. "Naturligtvis är detta en statistiskt faktum, men vi måste fokusera på din prestation och inställningen är sådan att den sista matchen av nedgången vinna och vi fick tre poäng", säger Hrnčár. Under de senaste jesennom dueller kommer du att saknas Mittfältare Tomas Marek Sapara och Gerät - oddset lången.

Duell mellan Ružomberkom och Senica öppna avspark är planerad till lördag kl 17:00.