ISS Pro Evolution (1999)

Kuitenkin pian kaikki ihailijoita FIFA heitti pelin, koska horisontissa häämötti vallankumouksellinen ISS Pro Evolution Takatsuki. Siellä oli kaikki siellä: täydellinen peli pelata, kätevä valvontaa, TV-näkökulmasta ja, tietenkin, Mestari League, joka saa valmentaja joukkue fiktiivinen pelaajat, mutta mahdollisuus ostaa näitä. Muistatko nimiä kuten Espinas, Valeri, Castello, Ximenes? Pro Evolution Soccer 3 (2003)
Vuoteen 2003 mennessä, yhdeksäs vuosi kriitikot lopulta sopineet mieltä, että PES voitti "sodan futsimov". Pelin sarja oli niin onnistunut, että Japanin edes ehtinyt laittaa kansi legendaarinen erotuomari Pierluigi Collina. Ja ei väliä mikä peli se ei ole.
Tämä mestariteos on PS2 meillä on mahdollisuus pelata Master League, jossa on neljä liigoja. Pelaajat liikkuivat kuin elämässä ja jopa juoksi kuin ne ovat. Nyt supertähtiä Thierry Henry, David Beckham ja Damien Duff voisi oppia jopa ilman allekirjoituksia. Pro Evolution Soccer 3 on asettanut uuden mittapuun ja on jo pitkään pidetty yksi parhaista peleistä genre.

Pro Evolution Soccer 6 (2006)
Monet (kuten meille) samaa mieltä siitä, että Pro Evolution Soccer 6 oli todellinen mestariteos Herra Takatsuki ja hänen paras luominen. Vielä ei ole ajokorttia, mutta jotain parempaa. esimerkiksi, siellä oli ranskan Liigan 1. Niistä vain seurojen Premier League, "Manchester United" ja "Arsenal" voi ylpeillä näistä muodoista ja vaakunoita. Kuitenkin vain harvat ihmiset välittänyt, koska pelattavuus oli niin hyvä! Pro Evolution Soccer 6 on paras peli PS2. Tai paras historiassa?
FIFA 09 (2008)
Perustava peli FIFA-sarja ja pelaamista erityisesti. Se on muuttunut paljon: se oli aikakausi next-gen konsolit, ja sarja sai tuottaja David Rutter oli omistettu fani "Leicester city" ja Pro Evolution Soccer. Ja koska hänen saapuminen on muuttanut monia asioita: pallon fysiikka ja pelaajia on tullut realistisempi, ja vuonna 2008-m vuosi ilmainen lisäosa ilmestyi Ultimate Team-tilassa, joka tähän päivään on edelleen kaikkein onnistuneen ja suosittu peli-tilassa joukossa pelejä tahansa urheilu.
FIFA 15 (2014)
Vaikka PES-fanit ovat todennäköisesti väittävät, että kynnyksellä PS3 ja XBOX 360 niiden sarja on menettänyt kaikki etu ja muutti tausta. Ohjauksessa Rutter FIFA on tullut lähes monopoli realistinen pelattavuus ja valtava määrä lisenssejä. Mutta sitten tuli aikakauden PS4 ja XBOX One ja FIFA on otettu yksi iso askel kohti realismia – yhtiö on tehnyt virtuaalisia kuvia kaikki stadionit Premier League. Nyt ei vain ollut meillä voi pelata realistinen jalkapallo, hän alkoi näyttää lähes mahdoton erottaa TV-lähetyksiä.
PES 2016 (2015)
Viime kerralla se ei ollut tapana kehua PES, mutta 20 vuotta sen Studio series otti ja julkaisi luultavasti paras versio, koska PS2. Upea grafiikka, täydellinen valvonta ja pelattavuus on lähes vakio jopa ilman lisenssiä ei estä PES 2016 tulee yksiselitteisesti paras tänä vuonna. Huolimatta untidiness luojat kannalta siirrot (fanit joutuivat odottamaan muutaman kuukauden, kunnes peli on virkeänä), tämä peli on edelleen paras fuckamom viime vuosina. Ja todistusten antaminen voidaan ratkaista lisäämällä pelin manuaalisesti, muotoja ja logot.
Lue lisää: www.urheilu-viikko.com