Snacka om den basta fotbollen spel i historia

"Varje spelare måste förstå att starta sammansättning inte spela en stor roll. För oss är kvaliteten på spel är viktigare än antalet minuter som spenderas på området, säger Simeon.
Nyligen, atlético är förenade med Fernando Torres, Luciano, Vietto, Yannick Ferreira Carrasco, angel Correa och Jackson Martinez. Var och en av dem i specifika matcher redan bidragit till att den totala framgången för laget, men ingen av dem har fortfarande fullt förtroende för deras förmåga. De bör bli mer kreativ på området, har spelat en viktig roll genom sin tekniska utrustning. Men laget kom till den slutsats, som vi är vana vid. Systemet är 4-3-3 inte glömt – det fortsätter att förändras till det bättre, och se till att komma till den optimala placeringen. Som nyligen beundrande sagt fram emot Celta Iago ASPAs: Atletico bara kommer inte att låta oss spela!".
Ja, antal mål (27) inte kan konkurrera med "Spartak" (44) och real Madrid (52), men varje spelare har en inverkan på laget när du är på fältet. Bara en gång, och gjorde ett mål, det visade sig för atlético nederlag, matchen mot Barcelona på Vicente calderón (1:2). I andra fall, även detta förde laget nödvändiga resultat. I 19 matcher atlético 12 gånger spelade "på noll", medger bara 8 mål. 0,42 mål beviljade av Jan Moln spelet är den bästa indikatorn – ännu bättre än PSG och Bayern.

Allt detta ledde dem till att vinterns vm-titeln. Nu fallet för små för att vinna vår trofé. Simeone kommer inte att säga sanningen, men Carrasco kunde: "Kan vi vinna mästerskapet? Vi är naturligtvis först!".
I världen av fotboll finns det många viktiga kamper, men även några av Derby (betclic) som "Manchester United" – "Manchester city" eller "Liverpool" – "Klubben" har sina motsvarigheter i världen av tv-spel. Vi talar naturligtvis om FIFA, PES och andra spel som kan skryta med arméer av trogna fans.
I och med 2016, i år är det 20 år på Pro Evolution Soccer-serien. Detta är en stor anledning till att minnas det förflutna och samla de bästa och viktigaste spel dedikerade till sporten # 1.
FIFA International Soccer (1993)
Debut fotboll spel från EA, som tidigare deltagit endast i Amerikansk fotboll, var en framgång. Innan det alla mer eller mindre allvarliga putsky på konsoler var kapabla att utföra en åtgärd endast med en vertikal vinkel. EA har medfört många innovationer: isometriska kamera, helt animerade sprites spelare och en monstruös 30-meters slag. Detta är en stark spelet led av en brist, som hon är nu krediteras betyg ibland alltför lätt, speciellt på avstånd. Konstigt men sant: trots att det officiella namnet (FIFA), samtliga 48 lag bestod av fiktiva spelare.
Målet Storm (1996)
Många tror felaktigt att International Superstar Soccer var farfar till PES. Egentligen är dessa spel gjordes av olika studios: ISS har utvecklat en Studio "Osaka", och PES "Konami Tokyo." Målet Storm släpptes på PlayStation 1 i 1996, och särskilda meriter hon var inte krediteras. Bland lagen var det endast nationella lag, men spelet i sig "nöjd" ganska primitiv mekanik på bollen, som fastnat på fötterna på spelarna. Men alla dessa brister har varit en välsignelse i förklädnad: efter att ha spelat detta spel Studio "Konami" gav fortsättning av unga Shingo Takatsuka, som därefter gjort en verklig revolution i världen av fotboll tv-spel.
FIFA 97 (1996)
Vem minns inte FIFA 97? Slutligen, med riktiga spelare, ligor och lag (och John Metronom i rollen som kommentator), detta spel har länge ansetts vara ett riktmärke för genren. FIFA 97 var det första spelet företag på en helt ny PS1, även om det är släppt på äldre SNES och SEGA Mega Drive. Särskilt minnesvärda fans möjlighet att delta i spel på mini-fotboll. Vem vet, kommer hon att återvända en dag?
rekommendera: xspelbolag.com