Southampton FC - West Ham United

Így elment. Elhúzódó tragikomikus saga nevezik Payet és a West Ham végre elkészült, és tudja, hogy végkifejlet. Handy támadó középpályás végleges kiáltotta az indulás London és elment a nemtetszését klub és a szurkolók kalapácsok Marseille, Franciaország.

Már nem a legnagyobb csillagok és Slaven Bilic lesz, hogy fejét a Southampton, aki Londonban az egész táblázatot közvetlen versenytárs. Míg Kladivářům tartalmaz asztal tizenegyedik helyen, a rivális Sparta Prague alapvető csoportok idei Európa Liga az egyetlen hely, és csak egy pont a veszteség mögött.

Távozása után a francia bűvész annyira legfényesebb csillag West Ham Andy Carroll látszólag. Nagy angol Forvard volt a bet365 online sportfogadás kilépés az otthonon kívül stadion kiváló felvételi űrlapot, és az elmúlt kilenc mérkőzést játszott a bíróság ellenfél, sikerült göndör az ellenfél kapujába mindössze öt alkalommal.

Azonban, tekintve a kölcsönös mérkőzést a szombati ellenfél, a legnagyobb csillagok mindkét csapat egyértelműen Fraser Forster. Sotona kapus volt a West Ham és neinkasoval ellene most - és ez egy falatot - egy óriási 333 perc, hogy ő tartotta a három tiszta lappal. Bizonyára több akarnak majd adni a következő párbaj, amit majd közbeavatkozni a többi védekező Virgil van Dijk. Saints védő kiesik a játék több mint három hónapig sérült boka a labdarúgás pihenni pázsit ellenkezőleg visszatérő sérülés után Jay Rodriguez és James Ward-Prowse.

West Ham hiányozni fog Andre Ayew, aki még mindig az Afrikai Nemzetek Kupája és megfenyegette őket, és indítsa el Sam Byram, aki megsérült a hátsó a lábikra izom ellen Blues és kétséges, hogy táblák. more:http://bonusz-online.com